kak-stat-partnerom-easy-credit-creditaura-2014-rom

Aveți nevoie de vînzări și venit, dar clienții spun:
Ași cumpăra, dar nu am bani…


partner-image-creditauraDupă cum cunoașteți nu doar din auzite, ideea existenţei oricărei instituţii comerciale este venitul. Şi cu cît mai mult venit, cu atît mai mult are din asta proprietarul acestei companii, salariul TOP-manegerilor, adjuncţilor şi la restul persoanelor care lucrează în această companie. Iar venitul vine DOAR DIN VÎNZĂRI. Multe vînzări – mult venit . Dar dacă profitul de la marfa Dvs. este mic, atunci principiul este simplu – vînzări trebue sa fie foarte mullte.

Dacă Vă specializaţi în vinzarea mărfurilor şi serviciilor persoanelor fizice, atunci la sigur aţi întîlnit situaţii cînd clienții spun:

 • Eu aşi fi cumpărat marfă din magazinul Dvs., dar nu am bani deloc
 • Eu aşi fi cumpărat marfă, dar am doar 30% (50,70..) din suma necesară. Iar un model mai ieftin nu vreau
 • Eu mă voi limita la cheltuieli și jumătate de an nu-mi voi înnoi mobilierul, telefonul, calculatorul, electrocasnicele…

De ce oamenii nu pot achita imediat
pentru marfa Dvs.?


Este o situație obișnuită. Care se întîlnește nu numai în magazinele Dvs. Oamenii nu mint că nu au bani. Din diferite motive le este dificil să achite suma integral. Uneori sînt și situații cînd bani nu ajung nici pentru produse și servicii comunale. Dar necătînd la toate, nu este o noutate că CERINȚELE NU DISPAR NICĂIERI.

logo-ecredit-cerereŞi de aceea ca chiar și o persoană cu venit mic să poată să-și permită o “mica minune” sub formă de calculator, telefon, foaie turistică, o reparație în apartament sau anvelope noi pentru mașină – e de ajuns de făcut doar un singur pas. Începeți să vindeți marfa și serviciile în credit.

 • Telefoanele și calculatoarele
 • Materialele de construcții și instalațiile și obiectele sanitare
 • Foile turistice
 • Reparațiile apartamentelor
 • Încălțămintea și hainele
 • Bijuteriile
 • Serviciile de stomatologie și alte servicii medicale
 • Etc.

Toate acestea și multe altele pot fi vîndute în credit, inclusiv și prin internet-magazin. Vînzarea mărfurilor și serviciilor în credit este o posibilitate optimă pentru mărirea venitului Dvs. cu 10, 20, 30, 50%!

Compania de creditare Easy Credit de mulți ani și-a ocupat locul respectabil pe piața Moldovei și oferă diverse tipuri de împrumuturi persoanelor fizice. Mii de clienți mulțumiți și sute de magazine-parteneri demonstrează acest fapt. Deoarece creditul consumator – este aproape unica posibilitate de a cumpăra marfa dorită în condiții de insuficiență de bani.

Stimați directori și manageri, puteți și în continuare să pierdeți clienți perspectivi, sau să ageleți posibilitatea de a deveni partener a companiei Easy Credit și deja peste cîteva zile sî începeți să vindeți servicii și marfă în credit. În acest mod mărind procentul de vînzări dublu.

Condițiile de bază și momentele specifice de lucru în credit le puteți afla << AICI >>

hotite-stati-partnerom-rom-2015-septembrie

Dacă deacum lucrați în credit dar cu alte companii


Iată cîteva argumente pentru a deveni partener cu Easy Credit:

1. Acordăm împrumuturi chiar și persoanelor care nu au un post de muncă oficial și pensionarilor
2. Cererea este examinată timp de 10-15 min.
3. Suma împrumutului – de la 1.000 lei pînă la 30.000 lei, pe o perioadă de 6, 12, 18, 24 luni
4. Puteți colabora cu mai multe companii de creditare paralel. Trimiteți cererea pentru împrumut la 2-3 companii – cine mai repede o va aproba sau la cine vor fi mai bune condițiile, prin intermediul ei și va fi înregistrat clientul.
5. Dacă cererea a fost respinsă la o companie, atunci există probabilitatea să fie aprobată la alta. 
6. Toate operațiunile financiare se fac doar în lei moldovenești. Astfel fiind exclusă dependenta de cursul valutar al USD.
7. Colaborînd cu noi Dvs. sînteți coordonat de către un expert al companiei noastre, care este cointeresat să vindeți foarte mult.
8. Aprobăm 95% din cereri. Imaginați-vă că 9 din 10 clienți vor deveni cumpărătorii Dvs. permenenți.
9. Puteți vinde mărfurile și serviciile Dvs. în credit prin intermediul nostru în orice regiune a Moldovei – Chișinău, Bălți, Nisporeni, Cahul, Fălești etc.

hotite-stati-partnerom-rom-2015-septembrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Top